Skip to content

Hvorfor låne penge ?

March 1, 2013

Findes der gode grunde til lån af penge ?

Ja det gør det, og selv om der også findes masser af grunde til ikke at lave et lån. Så er det ikke kun negativt. Lån af penge kan nemlig give flere gode  ting, ud over dem man vælger at komme med sin nye rigdom. Du har nemlig (hvis du har lavet det rigtige lån) muligheden for at skabe lidt pusterum og frihed i din økonomi. Det kan hjælpe dig ud af en situation som måske kun var blevet være og være.

Flere låner til investeringer !

Et andet godt argument kan være i forbindelse med en investering. Det er stort set normalen at man låner pengene hvis man ønsker at starte firma på den ene eller anden måde. Noget som kan være svært at spare sammen til, og som kan tage flere år. Laver du en god forretning som giver mere indtægt end du har udgifter til lånet, så er der tale om en skabelse af værdi.

Der er dog risiko i alt, og man skal selvfølgelig passe på både med lån og det at starte en forretning uanset typen.

Lån til dine børn !

Har man børn og gerne vil give dem en god start i livet, så kan et lån også være vejen. Du kan som forældre påtage dig den økonomiske byrde til eksempelvis indkøb af møbler til barnets første egen lejlighed. Det kan være en stor fordel for begge parter på lang sigt, og hvem vil ikke gerne arbejde lidt ekstra hver måned for at sikre sit barns fremtid. Der er ikke alle der har penge i banken til dette, og et lån kan derfor være den rigtige løsning.

 

Advertisements

From → penge og lån

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: